Producten
Zoeken
Zoekterm(en)

Minimumprijs
€ 
Maximumprijs
€ 
Merk
Zoeken
Meest verkocht
Bekijk de reviews van pijlaudio.nl op VERGELIJK.NL
Bekijk onze beoordeling op beslist.nl
71b871b897724f5021de2d9711bf7c30.jpg
Mosconi AS 200.2

design. power. emotie. mosconi.

Van de grond af opgebouwd met unieke onderdelen en een geheel nieuwe visie op car audio.
Een verademing voor de ervaren inbouwer, een beleving voor de muziekliefhebber. Emotie in een designerjas.

De Audio System Mosconi versterkers zijn doordacht gebouwd, robuust en met een klankkarakter zoals we dat in deze prijsklasse nog niet gewend waren. Een aantal vernieuwende features op een rij:

 Lost terminal design
 Multifunctioneel beveiligingssysteem
 Intelligent koelsysteem
 Optionele LED verlichting
 XXL Powerterminals 
Mini-ANL Inside
 1 Ohm Stabiel

Lost terminal design

De aansluitterminals van de Mosconi versterkers zijn verzonken ingebouwd waardoor de versterker extreem compact en strak in te bouwen is. Ook de cinch-pluggen verdwijnen ín de versterker.
Vastzetten van de powerkabels gebeurt middels inbus schroeven die ónder de afdekplaten zijn verstopt. Onder deze deksels zitten ook de potmeters en schakelaars om de versterker mee in te stellen én de montage-gaten voor de schroeven, uit het zicht en toch binnen handbereik!

Multifunctioneel beveiligingssysteem

Het multifunctionele beveiligingssysteem controleert op spanningsfouten (te hoog of te laag), kortsluiting en temperatuurproblemen. De status is daarbij altijd af te lezen via een 3-kleuren LED aan de bovenzijde. Elke kleur heeft daarbij een eigen betekenis.

Intelligent koelsysteem

Het geïntegreerde koelsysteem is temperatuur-gestuurd en draait alleen indien nodig. Wordt de versterker te warm dan begint een koelfan langzaam te draaien, naarmate de versterker warmer wordt gaat de fan sneller draaien en wordt de versterker beter gekoeld. Op deze manier blijft de versterker altijd op een ideale temperatuur, ook als hij in een kleine ruimte is ingebouwd.

Optionele LED verlichting

Een Mosconi versterker ís al een blikvanger, met de optionele LED verlichting springt hij helemaal in het oog. De indirecte verlichting zorgt voor een subtiele nuance in uw kofferbak. De LED strips zijn eenvouding te monteren via de zijkant van de versterker, zonder de versterker te hoeven demonteren. De aansluiting hiervoor is uiteraard aanwezig.

XXL Powerterminals

Grote versterker vragen om grote kabels! De ingebouwde aansluitterminals maken het mogelijk om voedingskabel te gebruiken tot 35 mm².

Mini-ANL Inside

Een zekering is altijd een ongewenste weerstand in het stroomcircuit, zeker bij eindversterkers. De beste zekering is nog altijd de plaatzekering, oftewel de ANL/Wafer-zekering. De Mosconi versterkers beschikken dan ook over een ingebouwde Mini-ANL zekering die vanaf de bovenzijde bereikbaar is.

1 Ohm stabiel

Stabiliteit en kwaliteit gaan hand in hand! Mosconi versterkers zijn dan ook zo ontwikkeld dat een luidsprekerimpedantie tot 1 Ohm per kanaal geen enkel probleem vormt! Gebrugd kunnen de versterkers een minimale impedantie van 2 Ohm aan zodat ze bijvoorbeeld probleemloos 2 woofers van 4 ohm kunnen aansturen.

 

Technische specificaties:

Uitgangsvermogen bij 14,4 V
 RMS Vermogen @ 4 Ohm Stereo: 2 x 210 W
 RMS Vermogen @ 2 Ohm Stereo: 2 x 340 W
 RMS Vermogen @ 4 Ohm gebrugd: 1 x 680 W
 RMS Vermogen @ 2 Ohm gebrugd: 1 x 1000 W
 Bedrijfsspanning: 10 - 16 V
 Laagdoorlaatfilter: 50 - 300 Hz
 Hoogdoorlaat- / Subsonicfilter: 25 - 175 Hz
 Zekering: 80 A
 Ingangsgevoeligheid: 0,2 - 5 V
 Afmetingen: 350 x 200 x 50 mm


| Meer

Prijsinformatie:
Prijs per stuk: € 475,00
Aantal: Bestellen

Voorraad

Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.