Producten
Zoeken
Zoekterm(en)

Minimumprijs
€ 
Maximumprijs
€ 
Merk
Zoeken
Meest verkocht
Bekijk de reviews van pijlaudio.nl op VERGELIJK.NL
Bekijk onze beoordeling op beslist.nl
71b871b897724f5021de2d9711bf7c30.jpg
Mosconi DSP 6TO8 PRO
Mosconi DSP 6TO8 PRO
Reviews | Review toevoegen

De Mosconi DSP 6to8 is een unieke audio processor, getuige ook de EISA Award voor beste In Car Integration product 2012/2013"


1-5 werkdagen

1 - 2 werkdagen

€ 449,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Mosconi DSP 6TO8 PRO

Waarom een DSP

Er zijn twee goede redenen om een DSP op te nemen in uw audio installatie. De eerste is bittere noodzaak indien u een installatie wilt upgraden die bestaat uit een aktief systeem met gefilterde signalen. Er is dan nergens een full range audio signaal te vinden waarop u uw aftermarket versterker kunt aansluiten. De Mosconi DSP 6to8 beschikt over de mogelijkheid om gefilterde signalen te "summen" tot een full range signaal. 

De tweede reden is omdat u simpelweg het beste resultaat uit uw installatie wilt halen, en dat wordt erg lastig zonder DSP. Zowel de akoestiek van de auto als de plaatsing van de luidsprekers ten opzichte van de bestuurder en pasagiers verhinderen een optimale geluidsweergave. Een correct afgestelde DSP is een enorme verbetering van elke degelijke audio installatie.  

Waarom de Mosconi DSP 6to8

De Mosconi DSP 6to8 is een unieke audio processor, getuige ook de EISA Award voor beste In Car Integration product 2012/2013". Grond voor deze award waren onder andere de extreem hoge kwaliteit en de eenvoudige doch veelzijdige bediening. Verder werden een aantal unieke technische features geroemd, waaronder de Input Mixer en het Automatic Headroom Management.

Automatic Headroom Management

De effectieve bitrange waarmee een DSP werkt is direkt afhankelijk van het volume waarop het signaal in de DSP wordt ingestuurd. Werkt de DSP dus met een relatief klein signaal, wordt ook maar een klein deel van de beschikbare bitrange gebruikt. De Mosconi DSP regelt continue het signaal bij voordat deze de DSP in gaat zodat continue de maximale bitrange wordt gebruikt waardoor de hoogst mogelijke signaal/ruis verhouding wordt gegarandeerd. 

Gebalanceerde analoge ingangen

De zes analoge ingangen van de DSP 6to8 zijn omschakelbaar tussen High- en Low level en zijn gebalanceerd uitgevoerd. Hierdoor worden ongewenste storingen als dynamoruis en inschakelploppen effectief vermeden. 

Flexibel instelbaar

Crossovers
4 - 5 Filters per kanaal instelbaar
Linkwitz Riley, ButterWorth, Bessel, Tschebyschev & Var. Q
Shelf & Notch Filters
Resolutie: 1 Hz

Paragrafische Equaliser
Tot 31 banden per kanaal
Frequentie en Q-factor per band instelbaar
Resolutie: 1 Hz

Tijdcorrectie
Tot 15 ms per kanaal (514,5 cm)
Resolutie: 0,02 ms (7 mm)

Fase
Per kanaal instelbaar, 0 of 180 graden

Level
Per kanaal instelbaar van 0 tot - 126 dB
Resolutie: 0,5 dB

Presets
Er kunnen vier verschillende presets worden aangemaakt, welke kunnen worden omgeschakeld via de software, het optionele RCD bedienpaneel of via uw Android toestel middels de los verkrijgbare Bluetooth adapter.

Compatible met carkits

DSP's hebben doorgaans een standaard tijdvertraging in de ordegrootte van 30 ms. Hierdoor raakt de echo onderdrukking van de meeste carkits in de war waardoor telefoneren problematisch kan worden. De DSP 6to8 heeft een doorlooptijd van < 0,5 ms waardoor dit probleem definitief tot het verleden behoort. 

Input mixer

Middels de uitgekiende input mixer is vrijwel elke combinatie van ingangssignalen mogelijk. Hierdoor is het ook probleemloos mogelijk om gefilterde signalen te herstellen. 

Overige features

  • LED Clipping indicator met auto-mute
  • AUX-Ingang met auto-detect functie

DSP Afstellen

Voor het optimaal afstellen van een DSP is een zekere basiskennis van audio techniek nodig evenals een degelijk meetsysteem. Indien u over één van deze zaken niet beschikt is het mogelijk om uw DSP te laten inregelen door een specialist op dit gebied. Neem hiervoor contact op met uw Mosconi dealer. 

Software

Werk op uw pc altijd met de nieuwste software, deze vindt u hier.

RCD Bedienpaneel

Via het los verkrijgbare RCD bedienpaneel kan men kiezen uit de vier verschillende presets, het master volume regelen evenals het volume van de subwoofer. Verder kan op het externe bedienpaneel balans en fader geregeld worden. Het RCD bedienpaneel is los verkrijgbaar voor € 180,-

Prijs (exclusief RCD bedienpaneel):

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.